Sydafrika del.4 – Block!

Peter har anlänt!

… och det senaste dagarna har varit riktigt tuffa! Vi har nämligen dunkat på med ett block (5 intervallpass på 3 dagar), och det har satt sina spår med extrem trötthet till följd. Idag blir det dock lugn dag, solen gassar med minst 32 grader i skuggan – så det är hot! Varmaste dagen hittills helt klart.

Imorgon kommer jag köra intervaller med Rohlen på bana. Kommer bli riktigt bra tror jag. Är sugen på att köra lite snabbare ett pass nu för att känna på 800m steget. Har ju kört mest långintervaller sedan jag kom hit så det ska bli skönt att få öka farten ett snepp.

I övrigt flyter dagarna på här nere med träning, fiori, diskussioner mm. Kanske blir riverrafting någon dag men det är inte bestämt ännu. Är ju bara några dagar kvar nu så man får också passa på att få lite färg också.

Hårda intervaller Spatserande fågel

From Africa

Kommentera inlägget

Ditt namn (nödvändigt)

Din mailadress (Gravatar [?] - emailadress syns ej!)

Din hemsida

Antispam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Din kommentar (nödvändigt)